Golf Academy

Golfpro's

Golflessen worden gegeven door z.g. teaching pro’s (professionals), lid van de PGA Holland. Op onze baan worden de lessen verzorgd door twee professionals.

Voor de winteraanbiedingen 2016 - 2017 en de data wintertrainingen 2016 - 207: lees verder.

Roel de Bijl

tel. 06 43 44 02 56

Internet: www.debijlgolf.nl

E-mail: info@debijlgolf.nl

Hij geeft les op maandag tot en met zondag.

Vincent van Hoegee,

tel. 06 11 34 21 90

Internet:

E-mail: vincentvanhoegee@live.nl

Hij geeft les op woensdagochtend, vrijdagochtend en zondag de gehele dag.

Lesuren

Lesuren (een half uur of 55 minuten) kunnen worden gereserveerd door inschrijving in het lesboek dat beschikbaar is in de container waarin de ballenautomaat staat, naast het clubhuis. Inschrijving geldt als een reservering. Annulering daarvan alleen in overleg met de pro. Niet-tijdige afmelding kan leiden tot handhaving van de betalingsverplichting.

Tijdens een les onder leiding van de pro is door niet-leden geen greenfee verschuldigd. Zowel voor als na de les is de greenfeeregeling op hen echter volledig van toepassing. Misbruik leidt tot uitsluiting van lesfaciliteiten.

De pro’s bieden ook golfmateriaal in vele variaties en prijsklassen aan. Zie daarvoor hun website.