Huisregels lessen

Les nemen en oefenen op de drivingrange van de Golfclub Rosmalen

Voor de veiligheid en het spelplezier van spelers, bezoekers en hun medegebruikers en voor de bescherming van de aanwezige faciliteiten is voor het lessen en oefenen een aantal regels nodig en geldt een aantal afspraken.

Iedereen wordt verzocht zich aan onderstaande “huisregels” te houden.

• Schoeisel: gebruik van golfschoenen of sportschoenen met diep profiel is verplicht. Platte zolen, schoenen met hoge hakken, schoenen met noppen (zoals voetbalschoenen) zijn niet toegestaan. Marshals zijn gerechtigd gebruikers te verzoeken schoeisel te verwisselen, resp. te verzoeken de drivingrange en oefengreen te verlaten.
  • Afslaan van de matten is verplicht.
  • Het rapen van ballen op de drivingrange is niet toegestaan (vanwege de veiligheid)
  • De pro’s hebben voorrang op de afslagplaatsen, met name in de afslaghut.
  • Ballenemmers dienen teruggebracht te worden naar het clubhuis.
  • Chippen en putten op de oefengreen: daarvoor worden normale ballen (geen oefenballen) gebruikt, tenzij bij lessen.
  • Bij nat weer of na regen: geen hoge ballen naar de oefengreen.
  • Lidmaatschapsbadge of greenfeekaart zichtbaar aan de tas dragen.
  • Na sluiting van de drivingrange mogen er geen ballen meer geslagen worden.
  • Tijdens het rapen van ballen mag er niet afgeslagen worden op de drivingrange.
  • Aanwijzingen van de marshal dienen te worden opgevolgd (Marshals zullen zich als zodanig voorstellen).
  • Niet-leden dienen de greenfee voor zelfstandig oefenen vooraf in het clubhuis te hebben voldaan (voor gebruik van drivingrange en oefengreen hoeft geen greenfee te worden betaald).
  • Niet nakoming van deze “huisregels” kan leiden tot verwijdering van de accommodatie.