Voortgang nieuwe baan

Benieuwd naar beelden van de nieuwe baan en het clubhuis?

Voor de tekening van de baan: klik hier.

Voor de plattegrond van de baan: klik hier.

Voor impressies van het nieuwe clubhuis: klik hier.

Een reden om lid te worden!

Videofilms Landgoed Coudewater II

De aanleg van de nieuwe en uitgebreide golfbaan op Landgoed Coudewater in 2019-2020 wordt regelmatig gevolgd door onze huisfilmer. Van de verschillende stadia van ontwikkeling en gedurende de loop der seizoenen worden videobeelden en foto's gemaakt. Bekijk, onder de tekstblokken, direct de filmpjes van verschillende lengte zoals ze op YouTube zijn geplaatst. Het meest recente filmpje staat bovenaan. Originele video en montage: Cor ten Donkelaar.

Om de filmpjes rechtstreeks, desgewenst in beeldvullend formaat, op YouTube te zien: klik op de directe links in de laatste kolom van onderstaand overzicht

Titel   Omschrijving   Tijdsbepaling   Directe link naar YouTube

Zo was het        Zo was het voor we aan de slag gingen.       mei 2019 - december 2020        lees verder