Open Dag

Nationale Open Golfdagen 2015

Op zaterdag 18 april a.s. vinden de Nationale Open Golfdagen plaats. Tijdens deze open dagen kan iedereen op een leuke en laagdrempelige manier kennismaken met de golfsport! Op onze golfbaan worden tal van activiteiten georganiseerd voor jong en oud, van beginner tot gevorderde golfer. Kom gezellig langs om mee te doen aan bijvoorbeeld een rondleiding, een clinic, een wedstrijd en tal van allerlei activiteiten naast golf.

Voor iedereen

De Nationale Open Golfdagen zijn voor iedereen geschikt. Heb je al eens eerder gegolfd, maar hier nooit vervolg aan gegeven? Of heb je juist nog nooit gegolfd en ben je heel nieuwsgierig naar deze sport? Dan zijn de Open Golfdagen een perfect moment om bij ons een balletje te komen slaan!

Je kan eventueel online al jouw deelname aan de open dag bevestigen aan ons. Via het online contactformulier kan je jouw gegevens doorsturen naar ons.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op onze website, of bezoek de site opengolfdag.nl waar je meer informatie over het evenement kunt vinden.

Social media

Blijf op de hoogte van de Nationale Open Golfdagen 2015 via Facebook en Twitter. Like onze Facebook pagina Nationale Open Golfdagen en volg ons op Twitter via @opengolfdagen.

Organisatie

De Nationale Open Golfdagen worden georganiseerd door de Nederlandse Vereniging van Golfaccommodaties (NVG), in samenwerking met de Nederlandse Golf Federatie (NGF) en de beroepsorganisatie voor professionele golfleraren PGA Holland. De Nationale Open Golfdagen zijn tevens onderdeel van de Nationale Sportweek.