Gastspelers

Met ingang van 1 oktober 2016 geldt de volgende greenfee-regeling

Tegen betaling van een greenfee kunnen anderen dan leden van Golfclub Rosmalen gebruik maken van de faciliteiten van de Golfclub Rosmalen.

Gedurende de gehele week (behalve wanneer de baan gesloten is vanwege wedstrijden) is gebruik van de 9 holes baan (inclusief gebruik van drivingrange en oefengreen) mogelijk voor:

• Bezoekers in het bezit van een NGF-Handicapbewijs tot en met Handicap 54.
  • Bezoekers met een geldige NGF-Golfbaanpermissiepas afgegeven door de Golfclub Rosmalen.

Bezoekers met baanpermissie die elders is afgegeven mogen van maandag t/m vrijdag uitsluitend van de drivingrange en de oefengreen gebruik maken. Op zaterdag en zondag hebben zij geen toegang tot de faciliteiten.

De greenfeeprijs voor het gebruik van de baan (incl. gebruik drivingrange en oefengreen) bedraagt:

Periode 1 april tot 1 november    1 november tot 1 april
  18 holes 9 holes 18 holes 9 holes
Niet-leden, vrije golfers 30,00 20,00 20,00 12,50
Introducees (maximaal 2 per lid) 20,00 12,50 15,00 10,00
Niet-leden met baanpermissie Golfclub Rosmalen 20,00 12,50 15,00 10,00
Leden van Raak! (NGF jeugdactiviteit) 10,00 10,00 10,00 10,00

Het gereduceerde tarief voor introducees is alleen van toepassing wanneer zij door een lid van GCR zijn geïntroduceerd en samen met dit lid de baan (of de faciliteiten) gebruiken.

In alle gevallen van gastgebruik geldt dat goedgekeurd schoeisel en bij deze sport passende kleding is vereist.

De greenfee dient vóór het begin van een ronde voldaan te worden door betaling (contant of via PIN) aan de bar in het clubhuis. De daarna te ontvangen greenfeekaart dient zichtbaar aan de golftas bevestigd te worden. “Betaling aan de bar” betekent dat greenfeespelers geen toegang hebben tot de faciliteiten als het clubhuis niet geopend is. Betaling achteraf is op onze baan niet van toepassing. De marshals zijn gerechtigd bezoekers zonder zichtbare greenfeekaart zonder meer van het complex te doen verwijderen. Misbruik leidt tot uitsluiting van de mogelijkheid om van de baan gebruik te maken.

Tijdens een les onder leiding van de pro is door niet-leden geen greenfee verschuldigd. Zowel voor als na de les is de greenfeeregeling op hen echter volledig van toepassing. Misbruik leidt tot uitsluiting van lesfaciliteiten.

Laatste wijziging: 26-08-2017