Sponsormogelijkheden

Word sponsor van Golfclub Rosmalen

Ons profiel

We staan bekend als een laagdrempelige golfclub met leden uit vooral Rosmalen, Berlicum, Vinkel  en 's-Hertogenbosch. We spelen  op een 9-holes golfbaan, in een bosrijke omgeving, op Landgoed Coudewater.

De baan bestaat uit:

• 3 holes par-4
  • 6 holes par 3

Oefenfaciliteiten zijn aanwezig in de vorm van:

• drivingrange
  • puttinggreen

De greens van onze baan geven zich niet zomaar gewonnen. De vele obstakels in de vorm van roughs, bunkers en water vergen de nodige concentratie van de speler om hier een goede score neer te zetten.

Golfclub Rosmalen is een actieve, bruisende vereniging met veel vrijwilligers. De vereniging organiseert regelmatig wedstrijden voor zowel de meer competitieve golfer als voor recreatieve golfers. De vereniging is gecertificeerd om beginnende golfers op te leiden tot gekwalificeerde golfers met een EGA-handicap (voorheen het Golfvaardigheidsbewijs GVB). Dit doen we samen met de op onze baan werkzame GolfAcademy Rosmalen. Na het golfen is het goed toeven in ons clubhuis of op ons gezellige terras. De vereniging heeft ca. 600 leden.

Kortom:

Een golfvereniging voor en door leden, met een Bourgondische karakter, waar zowel de recreatieve als prestatieve golfer zich thuisvoelt. Een vereniging die ook aantrekkelijk is voor jeugdspelers en voldoende opleidingsmogelijkheden heeft.

Exploitatie

De exploitatie van ons clubhuis en het beheer van de golfbaan doen we zo veel mogelijk in eigen beheer. Uit dit alles blijkt dat Golfclub Rosmalen een club is die draait met en op vrijwilligers. Van onze 600 leden zijn er dan ook ruim 150 die zich als vrijwilliger inzetten voor de club.

Al deze vrijwilligers verlichten de exploitatiekosten van een golfbaan. Echter, om de  groei van onze vereniging te realiseren en om nieuwe initiatieven voor golf te ontwikkelen zoeken we ook financiële ondersteuning door het bedrijfsleven. Er ligt bij ons voor uw bedrijf een kans om uw product of dienst, via de faciliteiten die we aan sponsors bieden, in de golfclub te promoten.

Daarnaast bieden we u bij een aantal sponsorvormen aantrekkelijke golffaciliteiten aan. Onze baan in zijn huidige vorm kost u, als u negen holes loopt, ongeveer anderhalf uur. Hiermee onderscheiden wij ons van andere golfbanen in de omgeving. En voor u kan zo'n kort rondje golf voldoende zijn voor het contact met klant, medewerker of met wie u wilt spelen. Wel is  daarbij vereist dat de spelers beschikken over een EGA-handicap of over baanpermissie afgegeven door Golfclub Rosmalen.

Onze ambitie

We streven er naar om mede door de steun van sponsoren en sympathisanten de continuïteit van onze vereniging en de golfsport te waarborgen. In dit streven past ook het zoeken naar uitbreidingsmogelijkheden van onze huidige golfbaan, zonder de laagdrempeligheid, gezelligheid en kwaliteit van spelen -voor alle leeftijden- te verminderen.

We spelen nu op een middelgrote 9-holesbaan en streven naar een 9-holesbaan met een B-status.

Graag nodigen we u uit om onze ambitie te realiseren met een sponsorbijdrage.

Daartoe hebben we een aantal pakketten samengesteld waarbij wij u voor uw bijdrage graag faciliteiten aanbieden.

Sponsorvormen

Goudplus sponsor

Sponsorbijdrage € 1.600,- per jaar. Als u een contract voor drie jaar wilt aangaan is de bijdrage € 1.500,- per jaar.

U krijgt daarbij van de golfclub:

• naamvermelding op 1 afslagplaats plus naamvermelding op algemeen sponsorbord en op de website van Golfclub Rosmalen.
  • speelrecht voor 2 personen gedurende de sponsorjaren.

Goud sponsor

Sponsorbijdrage € 1.100,- per jaar. Als u een contract voor drie jaar wilt aangaan is de bijdrage € 1.000,- per jaar.

U krijgt daarbij van de golfclub:

• naamvermelding op 1 afslagplaats plus naamvermelding op algemeen sponsorbord en op de website van de club.
  • speelrecht voor 1 persoon gedurende de sponsorjaren.

Zilver sponsor

Sponsorbijdrage € 600,- per jaar. Als u een contract voor drie jaar wilt aangaan is de bijdrage € 500,- per jaar.

U krijgt daarbij van de golfclub:

• naamvermelding op 1 afslagplaats op de drivingrange plus naamvermelding op algemeen sponsorbord en de website van de club.
  • 8 greenfees.

Brons sponsor

Sponsorbijdrage € 300,- per jaar. Als u een contract voor drie jaar wilt aangaan is de bijdrage € 250,- euro per jaar.

U krijgt daarbij van de golfclub:

• naamvermelding op het algemene sponsorbord en op de website van de club.
  • 4 greenfees.

Maatwerksponsor

Naast genoemde sponsorcontracten is het natuurlijk ook mogelijk om een maatwerksponsorcontract samen te stellen. Hierin past bijvoorbeeld ook het sponsoren van bepaalde wedstrijden, teams, wedstrijdkaarten, bedrijfsmiddelen en/of het leveren van dienstverlening.

Sponsoring via advertentie

U kunt een advertentie plaatsen op onze website, op basis van door de golfclub vastgestelde omvang en lay-out. Kosten daarvan per jaar € 150,-.

Sponsorcommissie

Wim Moonen