• Weer
  • Login

9-holes golfbaan op Landgoed Coudewater Rosmalen

3 holes par-4
6 holes par-3
aparte drivingrange
puttinggreen

 

De vereniging speelt op een 9-holes golfbaan, in een bosrijke omgeving, op het Landgoed Coudewater te Rosmalen. De baan bestaat uit 3 holes par-4 en 6 holes par-3. Er zijn oefenmogelijkheden in de vorm van een drivingrange en een puttinggreen. In één van de gebouwen van GGZ Oost Brabant is een eigen clubhuis ingericht. 

De vereniging heeft bijna 500 spelende seniorleden en bijna 40 jeugdleden. Golfclub Rosmalen is een actieve, bruisende vereniging met veel vrijwilligers.

De missie van de vereniging is: een vereniging zijn voor en door de leden, met een Bourgondische inslag. ..................... Lees verder.

Greenfeespelers zijn altijd van harte welkom, ook in het weekend. 

 

Tip 5 in het kader van Ready Golf (breng meer vaart in het spel)

LASTIGE BAL

Het kan zijn dat je medespeler verder weg ligt, maar een lastige slag heeft, bijvoorbeeld onder struiken, of al of niet in de rough bij een hek. Je medespeler heeft wat tijd nodig om zijn/haar opties te bekijken. Als het veilig is, sla dan eerst jouw bal. Dan heeft je medespeler wat meer tijd en kan hij/zij slaan nadat jij je bal hebt geslagen.  

Meer tips? Lees verder.

20
Juni

Golf-regelexamen

Golf-regelexamen in het clubhuis GCR. Aanvang 19:30 uur.

21
Juni

Herendag Grote Baan Midden-Brabant

Baan op Coudewater normaal geopend. Koffie/thee+ vanaf 11:00, start vanaf 12:00. Dagschotel met keuze vlees/vis. Prijs €57,50. Bij voldoende deelname start op 2 holes.

24
Juni

Jeugdlessen

Driving Range en oefengreen gesloten van 09.45 tot en met 13.00 uur in verband met jeugdlessen.

Baanstatus

Baan: Open
Qualifying: Ja
Vervoer: Draagtassen, trolleys en buggy's toegestaan
Greens: Zomer
Driving range: Open
Greenfeespelers welkom: Ja .
Maaien
15 juni Rene Vogels