9-holes golfbaan op Landgoed Coudewater Rosmalen

6 holes par-3
aparte drivingrange
puttinggreen

De vereniging speelt op een 9-holes golfbaan, in een bosrijke omgeving, op het Landgoed Coudewater te Rosmalen. De baan bestaat uit 3 holes par-4 en 6 holes par-3. Er zijn oefenmogelijkheden in de vorm van een drivingrange en een puttinggreen. In één van de gebouwen van GGZ Oost Brabant is een eigen clubhuis ingericht.

De vereniging heeft 550 leden, waarvan 35 jeugdleden. Golfclub Rosmalen is een actieve, bruisende vereniging met veel vrijwilligers.

De missie van de vereniging is: een vereniging zijn voor en door de leden, met een Bourgondische inslag. ..................... Lees verder.

Greenfeespelers zijn altijd van harte welkom, ook in het weekend (maar kijk bij "Teesluiting" wel even of er geen wedstrijden zijn).

Benieuwd naar beelden
van de nieuwe baan en het clubhuis
?

Voor de tekening van de baan: klik hier.

Voor de plattegrond van de baan: klik hier.

Voor impressies van het nieuwe clubhuis: klik hier.

Een reden om lid te worden!

Seniorenmiddag

Baan gesloten van 12:00 uur tot 16:30 uur Aanvang wedstrijd 12:30 uur

Winterdonderdag 12:30 Stableford

Baan gesloten van 12:30 tot 16:00 uur. Uiterlijk 12:00 uur aanwezig. Begin wedstrijd op Coudewater 12:30 uur.

Seniiorenmiddag 12:30 uur

Baan gesloten van 12:00 uur tot 16:30 uur Aanvang wedstrijd 12:30 uur

Baanstatus

Baan: Open
Qualifying: Nee
Vervoer: Draagtassen, trolleys en buggy's toegestaan
Greens: Zomer
Driving range: Open
Plaatsen: Ja
Greenfeespelers welkom: Ja
Winterregeling is van toepassing
Alleen draagtassen of wielen met noppen. Buggy’s alleen op paden en rough rijden
Opteeën verplicht op de fairways
Greens (winter of zomer) gemarkeerd met een blauwe paal met groene kop, zijn verkeerde greens die u moet ontwijken volgens Regel 13.1f.
Wateroverlast
13 dec. Marshal Thijs Muizers