9-holes golfbaan op Landgoed Coudewater Rosmalen

6 holes par-3
aparte drivingrange
puttinggreen

De vereniging speelt op een 9-holes golfbaan, in een bosrijke omgeving, op het Landgoed Coudewater te Rosmalen. De baan bestaat uit 3 holes par-4 en 6 holes par-3. Er zijn oefenmogelijkheden in de vorm van een drivingrange en een puttinggreen. In één van de gebouwen van GGZ Oost Brabant is een eigen clubhuis ingericht.

De vereniging heeft 550 leden, waarvan 35 jeugdleden. Golfclub Rosmalen is een actieve, bruisende vereniging met veel vrijwilligers.

De missie van de vereniging is: een vereniging zijn voor en door de leden, met een Bourgondische inslag. ..................... Lees verder.

Greenfeespelers zijn altijd van harte welkom, ook in het weekend (maar kijk bij "Teesluiting" wel even of er geen wedstrijden zijn).

Benieuwd naar de tekening en plattegrond van
    de nieuwe baan
?

Voor de tekening: klik hier.

Voor de plattegrond: klik hier.

Een reden om lid te worden!

Herendag Grote Baan Steenhoven

Baan op Coudewater normaal geopend. Koffie/thee+ vanaf 11:00, start vanaf 12:00. Vlaamse dagschotel. Prijs €61,=

Strokeplaycup I

Alle flights starten op hole 1. De baan is gesloten van 09.30 uur tot en met 11.30 uur. Daarna kan er gespeeld vanaf hole 1.

Strokeplaycup II

Alle flights starten op hole 1. Baan gesloten tussen 09.30 en 11.30 uur. Daarna is starten op hole 1 weer mogelijk.

Baanstatus

Baan: Open
Qualifying: Ja
Vervoer: Draagtassen, trolleys en buggy's toegestaan
Greens: Zomer
Driving range: Open .
Greenfeespelers welkom: Ja Melden bij de bar in het clubhuis (vanaf 10.00 uur). Voor die tijd bij de Marshal.
Beregenen
Opgelet: processierups. Verder prima golf te doen.Dick Kwerreveld 20 juni