• Weer
  • Login

9-holes golfbaan op Landgoed Coudewater Rosmalen

3 holes par-4
6 holes par-3
aparte drivingrange
puttinggreen

 

De vereniging speelt op een 9-holes golfbaan, in een bosrijke omgeving, op het Landgoed Coudewater te Rosmalen. De baan bestaat uit 3 holes par-4 en 6 holes par-3. Er zijn oefenmogelijkheden in de vorm van een drivingrange en een puttinggreen. In één van de gebouwen van GGZ Oost Brabant is een eigen clubhuis ingericht. 

De vereniging heeft bijna 500 spelende seniorleden en bijna 40 jeugdleden. Golfclub Rosmalen is een actieve, bruisende vereniging met veel vrijwilligers.

De missie van de vereniging is: een vereniging zijn voor en door de leden, met een Bourgondische inslag. ..................... Lees verder.

Greenfeespelers zijn altijd van harte welkom, ook in het weekend. 

 

    In verband met de droogte is het verboden om in de baan te roken    

 

Tip 11 in het kader van Ready Golf (breng meer vaart in het spel)

SCORE NOTEREN

Je wordt aangemoedigd om mee te kijken bij je medespelers als ze de hole aan het uitspelen zijn op de green. Maar, tenzij er geen groep achter je is, het noteren van de score op de scorekaart kan je het beste doen op de volgende afslag. De hole is dan namelijk vrij voor de groep achter je. Als je als eerste afslaat op de volgende hole, dan noteer je je score nadat je hebt afgeslagen. 

Meer tips? Lees verder.

15
Augustus

VAROSO

Deze wedstrijd wordt thuis gespeeld . De baan in Rosmalen is gesloten vanaf 10.30 uur tot en met 16.00 uur. Graag om uiterlijk 10.00 uur aanwezig op de locatie.

16
Augustus

Herendag Grote Baan De Efteling

Baan op Coudewater normaal geopend. Koffie/thee+ vanaf 11:00, start op 2 holes vanaf 12:00. Dagschotel met keuze vlees/vis. Prijs €27,50 (speciale prijs vanwege verregende wedstrijd in 2017)

18
Augustus

Strokeplaycup I

Afhankelijk van het aantal deelnemers is de baan open; vanaf 12.00.Wedstrijd heeft voorrang . Er wordt gestart op hole 1. De inschrijving staat open voor spelers met een handicap tot en met 22.9. Strokeplay zonder verrekening.

Baanstatus

Baan: Open
Qualifying: Ja
Vervoer: Draagtassen, trolleys en buggy's toegestaan
Greens: Zomer
Driving range: Open
Greenfeespelers welkom: Ja .
Roken in de baan is verboden ( vanwege de droogte).
Beregenen

Onze sponsors