9-holes golfbaan op Landgoed Coudewater Rosmalen

6 holes par-3
aparte drivingrange
puttinggreen

De vereniging speelt op een 9-holes golfbaan, in een bosrijke omgeving, op het Landgoed Coudewater te Rosmalen. De baan bestaat uit 3 holes par-4 en 6 holes par-3. Er zijn oefenmogelijkheden in de vorm van een drivingrange en een puttinggreen. In één van de gebouwen van GGZ Oost Brabant is een eigen clubhuis ingericht.

De vereniging heeft rond 550 leden, waarvan ca. 25 jeugdleden. Golfclub Rosmalen is een actieve, bruisende vereniging met veel vrijwilligers.

De missie van de vereniging is: een vereniging zijn voor en door de leden, met een Bourgondische inslag. ..................... Lees verder

Leden en gasten:
alleen spelen na reserveren starttijd.

Om te reserveren,
klik hier: Starttijd reserveren.

Er wordt gespeeld op de nieuwe baan. Vanuit de lucht ziet het er zo uit. Binnenkort komen meer foto's en filmpjes beschikbaar.

Damesdag stableford

Baan gesloten van 10.00 tot 12.30 uur. Graag tijdig aanwezig in het clubhuis vanwege de afstand naar de eerste afslag op nieuwe baan! Inschrijfgeld vooraf giraal te betalen. CORONA maatregelen.

Herendag 13:00 Stableford

Baan gesloten van 13:00 tot 16:30 uur. Uiterlijk 12:30 uur aanwezig. Begin wedstrijd op Coudewater 13:00 uur

Jeugdwedstrijd

Baan beperkt beschikbaar tussen 10.00 en 13.30 uur Jeugd heeft aboslute voorrang in de baan.

Baanstatus

Baan: Open
Qualifying: Nee
Vervoer: Draagtassen, trolleys en buggy's toegestaan
Greens: Zomer
Driving range: Open , maar op maandag en donderdag na 19.30 uur gesloten wegens rapen ballen.
Greenfeespelers welkom: Ja , na reserveren van een starttijd op de website.
Gebruik van een fairway-matje is verplicht. Verkrijgbaar in het clubhuis.
Afslaan alleen vanaf de wintertee's.
Leden, introducees en greenfeespelers moeten op de website een starttijd reserveren.